Header Ads

Sambut Lebaran Bersama Fatah Amin Dan Fazura

Related image

Sweet je couple ni kan? Korang yang minat #Fattzura ni support la beli baju koleksi raya @fattahaminz & @missfazura

Selain mereka berdua ni, ada brand dari selebriti lain juga macam @noradanish@elfiraloy@nelydiasenrose@wakdoyok@therealmiasara, dan ramai lagi. Wak Doyok punya siap percuma sampin lagi.

Related image

So on Waze korang dan pergilah ke #Starvilion kat Shah Alam tu dan tengok sendiri dulu mana yang berkenan di hati.

Orang ingat kalau baju retis je harga mesti mahal. #Ohmedia tengok harga kat @starvilion ni lebih kurang je dengan yang jual kat mall dan masjid india tu jenama tak tahu dari mana datang tu. Hehe.



Powered by Blogger.