Header Ads

Baju Raya Dengan Diskaun 25% Hingga 75% Di Starvilion!


Ehem! Nak promote butik sikit so takdelah korang pening mana nak cari baju raya. Korang yang ada area Shah Alam dan sekitarnya dah pergi tengok baju raya kat @Starvilion, Shah Alam ke belum?

Nak habaq yang terkejut gila Oh! Media haritu bila nampak banyak gila brand artis kat sini. Barulah boleh beraya glemer sikit ye tak? Ye la kan dari beli yang brand entah apa-apa tu baik branding selebriti ni lagi. Kualiti pun terjamin takkan diorang nak jual kualiti cap ayam guna nama sendiri pulak kan. Pikir logik sikit la. Haha.

Ehem! Nak promote butik sikit so takdelah korang pening mana nak cari baju raya. Korang yang ada area Shah Alam dan sekitarnya dah pergi tengok baju raya kat @starvilion ke belum? . Nak habaq yang terkejut gila @ohmedia haritu bila nampak banyak gila brand artis kat sini. Barulah boleh beraya glemer sikit ye tak? Ye la kan dari beli yang brand entah apa-apa tu baik branding selebriti ni lagi. Kualiti pun terjamin takkan diorang nak jual kualiti cap ayam guna nama sendiri pulak kan. Pikir logik sikit la. Haha. . Ada brand dari @fattahaminz & @missfazura (#Fattzura), @wakdoyok, @noradanish, @elfiraloy, @nelydiasenrose, @therealmiasara, dan ramai lagi la yang #ohmedia segan nak tag namanya. . Oh ya, orang Malaysia kalau tak bagi diskaun depa taknak datang. Haha. Sebab tu laa ada diskaun 25% sampai 75% hingga malam raya nanti. So guys jom ler datang shopping atau tengok-tengok pun takpe. Mana tahu dapat jumpa artis pebret korang sekali nanti. . Psst: Bangi dan Kelantan pun ada juga Starvilion ni. Mantap! Mohon banyakkan lagi biar lagi ramai dapat pi tengok. #starvilion #starvilionlebaran2018 #thisisstarvilion #beyourownstar

A post shared by Oh! Media Network 🔥 (@ohmedia) on


Ada brand dari Fattah Amin & Fazura, Wak Doyok, Nora Danish, Elfira Loy, Nelydia Senrose, Mia Sara dan ramai lagi la yang kami segan nak letak nama mereka. Haha. Oh ya, orang Malaysia kalau tak bagi diskaun depa taknak datang. Haha. Sebab tu laa ada diskaun 25% sampai 75% hingga malam raya nanti. So guys jom ler datang shopping atau tengok-tengok pun takpe. Mana tahu dapat jumpa artis pebret korang sekali nanti.
.
Psst: Bangi dan Kelantan pun ada juga Starvilion ni. Mantap! Mohon banyakkan lagi biar lagi ramai dapat pi tengok. #starvilion #starvilionlebaran2018 #thisisstarvilion #beyourownstar
Powered by Blogger.