Header Ads

Ini Caranya Nak Berjimat Sampai RM22,000 Bila Korang Shopping Online Di Lazada, Zalora, dan Banyak Lagi!!

Kalau korang tengah baca artikel ni, gerenti korang memang jenis suka shopping online kan contohnya macam kat Lazada kan? Best shopping kat Lazada ni sebab senang semuanya kat hujung jari dan paling best harga yang boleh dapat kat Lazada ni lebih murah berbanding kalau kita beli di luar sana.

Tapi kalau kita rasa shopping online dah buat kita jimat banyak, sebenarnya ada cara untuk kita berjimat lebih banyak lagi. Ada pengguna yang dah buat penjimatan sampai RM22,000 dengan ShopBack ni tapi rata-ratanya tak nak berkongsi. Cara ni memang ramai yang dah gunakan tapi kalau ini pertama kali korang dengar, jangan lupa kongsikan dengan yang lain ya?!

Apa itu ShopBack?
Biar Ohmedia jelaskan secara ringkas dan senang nak difahami. Kalau korang rasa selama ni korang dah banyak dapat jimat bila beli barang secara online, sebenarnya itu belum betul-betul murah lagi dan korang dah banyak terlepas penjimatan yang sepatutnya korang dapat melalui ShopBack ni.

ShopBack ni bukan baru lagi tapi dah 3 tahun beroperasi di Malaysia dan sekarang ni dah tersebar ke seluruh Asia Tenggara. Selain Lazada, ShopBack ni boleh digunakan di Zalora, Booking.Com, Traveloka, Sephora, dan banyak lagi. Semua website ni sehingga 30% pulangan wang kepada sesiapa yang online shopping melalui ShopBack.



Mohd Afiq Ashraf antara yang paling top dengan wang terkumpul sebanyak RM22,622.77. Perghh!!
So tak kiralah korang nak beli phones ke, baju ke, atau apa sahaja secara online, gunakan ShopBack ni. ShopBack ni samalah macam loyalty programme tapi berkaitan dengan semua tempat online shopping yang selalu korang gunakan dan apa yang paling penting, penjimatan yang kita buat adalah duit sebenar dan bukannya point atau kredit ya.

1. Daftar di website shopback.my atay daftar melalui link www.shopback.my/ohmedia kerana secara automatik korang akan dapat bonus RM5 secara percuma lepas sahaja daftar dari link Ohmedia tu.

2. Lepas sahaja mendaftar, korang akan nampak website seperti Lazada, Zalora, Booking.com, dan banyak lagi di ShopBack. So klik pada mana-mana website yang korang biasa gunakan. Sekarang ni pulak Lazada tengah buat jualan Mega Birthday dan Lazada memberikan sehingga 11% pulangan duit kepada pengguna ShopBack.

3. Bila dah ada dalam website Lazada, korang shopping’lah dan buat pembayaran macam biasa (pastikan melalui link Lazada yang korang klik dari website ShopBack tadi). Lepas pembelian kat Lazada selesai dengan pembayaran, dalam tempoh 48 jam korang dah boleh check status cashback korang.

4. Korang mungkin kena tunggu Lazada untuk periksa dan sahkan pulangan wang semula tu dan lepas tu korang boleh transfer duit dari cashback tu ke dalam akaun bank korang.
Senang kan? So senang je daftar dulu kat https://www.shopback.my/ohmedia untuk dapatkan RM5 dan jangan sesekali lupa dari 25 sampai 27 April 2018 ni masa Lazada Mega Sales berlangsung korang boleh jimat banyak dengan diskaun istimewa sehingga 90%, kod promo, dan pulangan wang untuk pengguna ShopBack sehingga 11% banyaknya.



Jadi ini masa yang paling sesuai untuk korang cuba sendiri ShopBack ni dan jimat banyak lagi di Lazada, Zalora, Traveloka, dan banyak lagi.
Powered by Blogger.