Header Ads

Puteri Jepun, Princess Mako Sanggup Jadi Rakyat Biasa Demi Cinta


 Kisah ini ibarat dongeng, namun ia sebenarnya berlaku di dunia nyata apabila seorang puteri raja sanggup dilucutkan semua gelaran diraja demi untuk berkahwin dengan jejaka biasa.


Puteri Mako merupakan cucu kepada emporer Jepun memilih untuk berkahwin dengan kekasihnya, Kei Komuro yang dikatakan boleh bermain ski, violin dan memasak.


Lelaki yang berjaya mememangi hati puteri itu merupakan bekas pelajar di International Christian Universiti di Tokyo, dimana tempat yang sama Puteri Mako belajar.

Menurut tradisi Jepun, sejurus sahaja mereka berkata 'Saya Setuju", Puteri Mako akan kehilangan seluruh statusnya dan menjadi rakyat biasa serta merta.

Pasangan itu bertemu di sebuah restoran di Shibuya, Tokyo, lebih kurang lima tahun lalu di sebuah parti untuk berbincang mengenai belajar di luar negara, dan semenjak dari itu, mereka kerap berjumpa.Komuro telah bekerja sebagai ‘putera pantai’ untuk mempromosi pantai-pantai pelancongan Shonan di Kanagawa, lapor NHK. Sebaik sahaja mereka berkahwin, Mako tidak lagi bergelar puteri tetapi orang awam. Menurut NHK juga, Mako telah memperkenalkan Komuro kepada ibu bapanya, dan mereka bersetuju.

1 comment:

 1. MAKLUMAT lebih lanjut layari >
  http://www.perfumehot.com/pherox.html

  untuk produk lain layari >
  http://www.perfumehot.com

  Pherox
  RM 70.00 Sahaja (pos percuma)
  (Semenanjung/Sabah,Sarawak,Labuan)

  SMS / WhatApps di talian 0193881009
  ----
  Phero-X™ bukan pheromone yang berasal dari haiwan, jadi anda boleh menggunakannya tanpa was-was. Kajian mengenai pheromones telah membuktikan yang ia boleh menaikkan sifat romantik wanita dan membuatkan mereka inginkan lebih perhatian dari lelaki. Kami menjamin 100penggunaan Phero-X™ akan menyemarakkan lagi kasih-sayang pasangan anda!
  Phero-X™ pasti akan mengubah hidup anda dan di-jamin. Jika anda tidak puashati, pulangkan kepada kami dan kami akan pulangkan pelaburan anda 100 Sila baca jaminan kami.

  heromones membolehkan anda kelihatan seksi dan menawan.
  *Phero - x - Wanita akan cuba menggoda anda tanpa anda sedari.
  * Phero - x - Lebih mata memandang kearah anda tanpa paksaan
  * Phero - x - Dengan kuasa memikat ini, anda pasti akan dapat lebih perhatian.
  * Phero - x - Anda akan dapat lebih senyuman dari wanita.
  * Phero - x - Anda dapati hubungan menjadi lebih baik secara spontan.
  * Phero - x - Hari yang anda lalui, pasti akan lebih menyeronokkan!
  * Phero - x - DI-JAMIN BERKESAN.
  ----
  Pherox
  RM 70.00 Sahaja (pos percuma)
  (Semenanjung/Sabah,Sarawak,Labuan)

  Bagaimana anda boleh dapatkan Pherox ini

  Sila SMS/WhatApps di talian 019 3881009
  www.perfumehot.com/0193881009
  www.perfumehot.com/0193881009
  www.perfumehot.com/0193881009

  ReplyDelete

Selain memberikan respon di portal Oh! Media ini, kami menggalakkan lebih banyak interaksi dilakukan melalui Facebook Oh! Media bersama jutaan lagi rakyat Malaysia. Pastikan anda tidak terlepas mengikuti pelbagai perkara baru di Facebook Oh! Media setiap hari.