Header Ads

5 Sebab Mengapa Zacopa Semakin Popular Sebagai Pusat Membeli-Belah Atas Talian Di Malaysia


Ohmedia sememangnya suka sangat shopping barang secara online ni. Kalau korang tengok di Instagram Oh! Media tu sendiri boleh kata setiap hari ada sahaja barang baru yang nak dikongsikan kepada orang ramai. Percaya tak majoriti hanya dibeli secara online. Jimat masa dan tenaga. Heh.

Apa yang pasti tentulah bukan Ohmedia sahaja yang shopping secara online ni sebab sekarang ni semua orang pun boleh sebab kita kan di zaman yang semua perkara hanya di hujung jari. Bayangkan cuma perlu ambil masa beberapa minit untuk survey apa yang diinginkan dan selepas tu tahu-tahu beberapa hari lepas tu barang pun sampai depan pintu rumah.

Cuma sekarang ni memang terlalu banyak website untuk  tujuan tersebut sampai tak tahu nak fokus pada yang mana satu.  Jadi apa website yang menjadi pilihan paling bijak untuk kaki shopping online ni? Mana satu yang sentiasa memberikan lebih kepada kita sebagai pelanggan? Buat masa ini ada satu jenama yang menjadi pilihan ramai natizen di Malaysia.

Yeah, ZACOPA yang beralamat di www.zacopa.my bukanlah satu jenama baru untuk kaki shopping online walaupun sekarang ni semakin banyak tempat untuk shopping secara online wujud bagai cendawan. Kenapa ramai yang terus memilih untuk shopping di Zacopa ni ?


Semua Barangan Lebih Murah Dari Tempat Lain!

Walaupun Zacopa hanya menjual barangan yang original sahaja, tapi harga yang ditawarkan kebanyakkannya dari apa yang Ohmedia lihat sendiri sangatlah murah berbanding di website lain. Ini korang sendiri kena daftar dan cuba membuat pembelian di Zacopa untuk tengok sendiri.

Jaminan Semua Barang 100% Original

Sebab utama kenapa Zacopa mula menjadi pilihan ramai orang adalah kerana mereka hanya menjual 100% barangan original sahaja. Berbanding di tempat lain, ada masanya kita risau nak beli sebab dah ada pengalaman yang tak enak. Kalau di Zacopa ni, korang bolehlah shopping dengan senang hati tanpa risau ditipu barang tiruan ataupun barang yang dibeli langsung tak sampai-sampai kat rumah.
Sebabnya Zacopa sangat berpengalaman dalam memastikan barang yang dijual adalah original dengan cara semua barangan melalui 3 peringkat pemeriksaan kualiti terlebih dahulu sebelum dijual kepada pelanggan.

Z-Point Boleh Ditukar Kepada Kredit

Apa yang paling berbaloi pula berbanding yang lain, korang akan dapat point untuk setiap pembelian yang dibuat. Point tersebut yang dinamakan Z-Points kemudiannya boleh ditukar menjadi kredit untuk membeli barangan lain pula. Awesome kan?!

Daftar Sahaja Pun Dah Dapat Hadiah Misteri

Pendaftaran dia sahaja sekarang ni dah bagi kita hadiah misteri (boleh daftar di sini) dengan stok yang terhad. Kalau nak, sila mendaftar dan tengok sendiri.  Memang tersangatlah banyaknya barang yang korang tak boleh tahan nak beli dekat Zacopa ni. Para suami kena awasi isteri masing-masing yer kalau diorang dah start masuk website ni.

Penghantaran Yang Pantas & Efisyen

Zacopa hanya mengambil masa antara 3 ke 5 hari sahaja paling lama (hari berkerja) untuk membuat penghantaran kepada pembeli dari Semenangjung Malaysia manakala bagi pembeli yang duduk di Sabah & Sarawak pula, hanya 4 ke 7 hari sahaja masa yang diambil.

Ini tentunya sangat berguna sekiranya kita berada di saat-saat akhir untuk mencari barang menjelang perayaan, perayaan tahun baru, Tahu Baru Cina, Valentines Day, dan sebagainya.


Untuk yang mencari barang hantaran juga, di Zacopa semuanya tersiap sedia tak perlu susah-payah nak mencari lagi barang hantaran yang murah, berkualiti, dan berpatutan.



Bagusnya Zacopa ni bila korang beli perfume, mereka tetap bagi jaminan yang hanya 100% perfume original dan di'import sahaja yang dijual pada harga yang jauh lebih rendah dari pasaran.

Masa cuba beli perfume tempohari, walaupun dah dapat harga yang sangat menjimatkan, Ohmedia gunakan kod kupon PERFUME15 untuk dapatkan lagi 15% potongan harga. Kod tu boleh dipakai untuk semua jenis perfume dan tak kiralah berapa kali pun sebelum expired pada 28 Februari 2017 nanti.

Jadi lepas ni bila nak shopping online tapi tak nak rasa risau barang yang dibeli tu tiruan atau sebagainya, ingatlah Zacopa dan semua kerisauan tu tentunya hilang. Kalau tak mahu terlepas pelbagai promosi hebat, contest dengan hadiah lumayan dan pelbagai lagi, korang boleh follow Facebook Pages Zacopa ataupun Instagram mereka.

www.zacopa.my

1 comment:

  1. Asa syarikat pinjaman pinjaman bersedia untuk meminjamkan mana-mana jumlah yang anda perlukan untuk memulakan perniagaan peribadi anda. kami memberi pinjaman pada kadar faedah 3%, juga jika anda ingin membeli rumah di atas ansuran bulanan kita juga boleh menjual rumah untuk anda. supaya Sila memohon pinjaman pertanian pertanian. jika anda memerlukan hubungan pinjaman e-mel kami: asaloantransfer@gmail.com, anda juga boleh menghubungi e-mel ini: finance_institute2015@outlook.com, Mungkin ada banyak sebab mengapa anda perlu akses kepada beberapa wang tunai tambahan - daripada yang tidak dijangka pembaikan kereta atau rumah untuk membayar perkahwinan anda atau cuti khas. Tetapi apa sahaja yang anda memerlukannya, apabila anda meminjam antara $ 5,000 USD untuk 100,000 USD di atas.

    pengkhususan Syarikat.
    1) Kami memberi pinjaman pada kadar faedah 3%.
    2) Kami juga boleh membeli sebuah rumah pilihan anda dalam mana-mana lokasi pilihan anda.

    ReplyDelete

Selain memberikan respon di portal Oh! Media ini, kami menggalakkan lebih banyak interaksi dilakukan melalui Facebook Oh! Media bersama jutaan lagi rakyat Malaysia. Pastikan anda tidak terlepas mengikuti pelbagai perkara baru di Facebook Oh! Media setiap hari.