Header Ads

Heroin Heart, Acha Septriasa Tamatkan Zaman Bujang Selepas 9 Tahun Bercinta


Aktres terkenal Indonesia yang popular di Malaysia menerusi filem Heart pada tahun 2006 iaitu Acha Septriasa telah selamat mendirikan rumahtangga dengan jejaka pilihan hatinya iaitu, Vicky Kharisma semalam.

Acha ternyata menzahirkan rasa syukur apabila hubungannya selama sembilan tahun ersama Vicky berakhir dengan sebuah perkahwinan.

Malah, Acha juga turut menyatakan bahawa dia bakal berpindah ke Australia untuk mengikuti suaminya yang bekerja di negara itu.Bukan sahaja pasangan itu, turut menzahirkan rasa syukur iaitu ibu Acha iaitu Rita Emza kerana kini anaknya sudah bergelar seorang isteri.

"Alhamdulillah, lega rasanya apabila Acha sah bergelar isteri kepada Vicky. Sebagai orang tua, kami harus ikhlas dan bersedia melepaskan anak perempuan mengikut suami.

"Sebagai ibu bapa, kami hanya mampu memberi nasihat untuk Acha bersama suami tidak kira di mana saja dia bekerja. Malah, suami juga berperanan sebagai ketua keluarga dan bertanggungjawab mencari nafkah.Acha terdahulu pernah mengikat tali pertunangan dengan Radipto Indra Rukmana pada 21 Julai 2014 namun putus tidak lama kemudian.

Minat Hello Kitty?

1 comment:

  1. Asa syarikat pinjaman pinjaman bersedia untuk meminjamkan mana-mana jumlah yang anda perlukan untuk memulakan perniagaan peribadi anda. kami memberi pinjaman pada kadar faedah 3%, jadi Sila memohon pinjaman pertanian pertanian. jika anda memerlukan hubungan pinjaman e-mel kami: asaloantransfer@gmail.com, anda juga boleh menghubungi e-mel ini: finance_institute2015@outlook.com


    Asa loan lending company are ready to loan you any amount you need to start up your personal business. we give out loan at 3% interest rate, so Kindly apply for agricultural farming loan. if you need loan contact our email: asaloantransfer@gmail.com, you can also contact this email:finance_institute2015@outlook.com

    ReplyDelete

Selain memberikan respon di portal Oh! Media ini, kami menggalakkan lebih banyak interaksi dilakukan melalui Facebook Oh! Media bersama jutaan lagi rakyat Malaysia. Pastikan anda tidak terlepas mengikuti pelbagai perkara baru di Facebook Oh! Media setiap hari.